SEMH erkend leverancier

Care by Stultiens is een erkend leverancier en lid van de Stichting Erkeningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH)..


.

Kousen-zorg

Care by Stultiens is aangesloten bij de stichting Kousen-Zorg.Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Onze Bandagistes

Onze erkende bandagistes Yvonne en Lian geven u adviezen over steunkousen en mammaprothesen en helpen u bij het aanmeten en passen daarvan. Vriendelijk, correct, met geduld en passie voor het vak en uiteraard met respect voor uw privacy. 

  • Lian Vink woont in Ittervoort, is getrouwd en heeft  2 kinderen. 10 jaar geleden is ze in dienst gekomen bij Care by Stultiens als bandagist. Ze heeft hiervoor een studie flebologie gevolgd. 
  • Yvonne Metselaars woont samen in Ittervoort en heeft 2 kinderen. Ze heeft samen met Mark Hansen 10 jaar geleden Stultiens in Weert overgenomen. Ook zij heeft de cursus voor bandagist gevolgd.

Care by Stultiens staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn een SEMH-erkend bedrijf. Deze erkenning is door de zorgverzekeraars verplicht gesteld.

Om beter  te kunnen concurreren met de grote bedrijven in de branche heeft Care by Stultiens zich een aantal jaren geleden samengevoegd met een aantal collega’s en Kousen-Zorg opgericht. Op deze manier staan we sterker tegenover de zorgverzekeraars.